Donația dvs. în sumă de 110 lei va face posibilă tipărirea cărții „Istorioare Biblice” în limba tadjică pentru citirea în familie.

CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU ÎN FAMILIILE DIN TADJIKISTAN

PARTICIPA

Despre cauza...

Dragi frați ți surori!

Noi credem că doarCuvântul lui Dumnezeu schimbă viețile oamenilor!

Toate popoarele și toate generațiile au dreptul la Cuvântul lui Dumnezeu – Biblia. Astăzi dorim să ne îndreptăm ținta spre Asia Centrală – Tadjikistan, o țară cu o istorie veche, cu o natură frumoasă și cu oameni ospitalieri, care, de asemenea, au nevoie de Cuvântul lui Dumnezeu.

Mărturia lui Maxim, un pastor din Tadjikistan

„Când aveam 16 ani,țara noastră era în război civil. În mijlocul ruinelor, sărăciei și foametei, am căpătat o Biblie pentrucopii cu ilustrații. Mi-a fost dată într-o biserică din Dushanbe, unde mergeam uneori cu prietenii mei. În Tadjikistan, oamenilor le place mai mult să asculte și să privească, decât să citească, așa că am fost foarte fericit că în această carte erau imagini. Micile relatări ilustrate m-au impresionat atât de mult, încât am citit de două ori istorioarele biblice. Când m-am uitat la imaginea răstignirii lui Isus Hristos și am citit despre suferința Lui, m-am pocăit și am devenit creștin. Mai târziu, citind textul biblic obișnuit, l-am înțeles mai bine, datorită versiunii pentru copiia Sfintei Scripturi pe care o citisem anterior. Ținând cont de experiența trăită, recomand ca noii convertiți să lectureze mai întâi Biblia pentru copii.

Au trecut 25 de ani! Astăzi sunt pastorul bisericii de unde am luat prima dată Biblia ilustrată. Viața mea s-a schimbat dramatic din momentul în care am fost atins de profunzimea iubirii lui Hristos. În Isus Hristos, am găsit o familie numeroasă de coreligionari, cu care împărtășim istoria lui Isus compatrioților noștri. Sunt căsătorit cu o femeie creștină și avem trei fii. Copiilor noștri, de asemenea, le place să asculte relatările biblice pe care le citim seara. Istoria profetului Daniel, care s-a aflat printre lei, le place în mod deosebit. Această istorie are legătură cu persanii – strămoșii noștri.

Ascultând istoria familiei noastre de la tatăl meu Iscander, mi-am dat seama că Dumnezeu a început să lucreze în familia noastră cu mult înainte de a mă naște. După nuntă, tatăl și mama mea au trăit o vreme în Rusia, împreună cu străbunica mea, care era creștină. Pentru ca tânărul tadjik, soțul nepoatei sale, să audă Evanghelia, străbunica mea îi cerea tatălui meu să-i citească Sfintele Scripturi. „Iscander, zicea ea, citește-mi Biblia, pentru că eu nu mai văd atât de bine.” Astfel, tatăl meu apela înfiecare seară la Cuvântul lui Dumnezeu, care a pătruns în inima lui ca o sămânță.

După 40 de ani, eu, fiul lui, am crezut în Isus Hristos. Apoi sora și nepoata mea s-au întors la Dumnezeu. Căsătoria mea cu o femeie religioasă ne-a înrudit cu o familie de creștini tadjici. Odată cutrecerea timpului, tatăl meu urmărea ce se întâmplă în viața noastră, comunica cu noi. El a început să citească Biblia din ce în ce mai des, iar mama stătea lângă el și asculta. În cele din urmă, și tatăl meu s-a pocăit, pentru că Dumnezeu ne-a vorbit prin Cuvântul Său - Biblia!”

Nevoia...

Dacă ne vom uita la rafturile noastre cu cărți, completate cu diferităliteratură creștină, probabil, vom vedea câteva Biblii; posibil cu marginile paginilor aurite sau argintii; cu diferite comentarii, cu diferite traduceri contemporane. Deseori, ne pare că la fel stau lucrurile în toată lumea și fiecare are o Biblie. Dar situația e diferită. Vă invităm, dragi prieteni, să vă informați și să vă implicați pentru a ne ajuta să aducem adevărul Cuvântului lui Dumnezeu în familiile Tadjikistanului.

Majoritatea au făcut cunoștință cu adevărul citind Biblia pentru copii cu ilustrații. Tadjicii citesc cu o mai mare plăcere literatura creștină cu ilustrații. Dar, cu părere de rău, astfel de literatură creștină în limba tadjică este foarte puțină.

Cum pot participa...

Dumneavoastră puteți dărui astăzi copiilor tadjici Cuvântul lui Dumnezeu în limba lor maternă!

Cartea „Istorioare Biblice” este gata pentru tipar.

Donația dvs. în sumă de 110 lei va face posibilă tipărirea cărții „Istorioare Biblice” în limba tadjică pentru citirea în familie.

 „Pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit și cu totul destoinic pentruorice lucrare bună.” (2 Timotei 3:17).

3 Pasi de a participa:

Fa Share be Facebook la acaesta cauza

Poti sa te rogi ca binevuintarea lui Dumnezee sa fie peste acesta greutatea or sa participi sa ajuti fizic

Alege metoda de a contribui prin card bancar, or prin transer bankcar or sa aduci casi la office.

Fundația «Misiunea
Biblică Internațională»

or. Chișinău, str. Doina 84;

tel.: 0 (22) 294799,  

fax: 0 (22) 294800;

md@biblemissions.org

Rechizite bancare:

IBAN:  

MD79VI225100000104220MDL    

MD52VI000000002251503735EUR

MD26VI000000022518031005USD

Victoriabank SA fil.3 mun. Chisinau, VICBMD2X416

Cod fiscal: 1013620001291

Donațiile dvs. le puteți transfera pe contul bancar al MB din Moldova, le puteți transmite prin intermediul oficiului poștal sau le puteți aduce personal la oficiul MB.

Coordonatele noastre:

Fundația «Misiunea
Biblică Internațională»

or. Chișinău, str. Doina 84;

tel.: 0 (22) 294799,  

fax: 0 (22) 294800;

md@biblemissions.org

Înscrieți-vă la buletinul informativ Misiunii Biblice!

Cu buletinul nostru informativ sunteți mereu la curent! Trimitem periodic informații curente și cereri de rugăciune. Pur și simplu înregistrați-vă aici și primiți actualizări despre modul în care Dumnezeu lucrează și răspunde la rugăciuni.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.