Despre noi

Visiunea noastra

Noi slujim împreună cu bisericile, pentru ele și prin ele. Pentru noi este important ca bisericile noastre partenere să fie evangheliste, să predice doctrina biblică și să fie pacificatoare în localitatea sa și în afara ei.
Vedem sarcina noastră de a-i instrui pe credincioșii din bisericile locale și de a-i echipa pentru slujirea lor, astfel încât să poată ajunge la oamenii din jurul lor cu mesajul lui Iisus Hristos și să planteze noi biserici.

EVANGHELIZARE

Scopul este de a dota creștinii și bisericile din câmpul misiunii pentru serviciul lor, astfel încât să poată ajunge la oameni cu Evanghelia.

INSTRUIRE

Scopul este de a instrui oamenii în ucenicie și de a-i echipa pentru serviciul în comunitate.

DIAKONIA

Scopul este de a dota bisericile pe câmpul misiunii, astfel încât să poată ajuta oamenii care au nevoie și să devină martori ai iubirii lui Dumnezeu.

Regiunile unde lucram

Brochure 1:10

Glodeni

Moldova

România

Turcia

Ungheni

Istoria Noastra

De peste 30 de ani, Dumnezeu a folosit Misiunea Biblică pentru a câștiga oameni pentru Hristos. Prin lucrarea Sa, nenumărați oameni au primit și au acceptat mesajul mântuitor al Evangheliei. Slavă Domnului pentru aceasta!

Johann Pauls

Fondatorul misiunii biblice

Misiunea biblică este rezultatul slujirii Asociației Evangheliei Slavone, înființată în 1934 de Peter Deyneka Sr.

Fundamentul misiunii biblice e. V. Germania de Johann Pauls.


Schimbările istorice permit dezvoltarea rapidă a serviciului

1980: granițele cu URSS sunt închise. Cuvântul lui Dumnezeu este introdus contraband în țară

1989: Căderea „Cortinei de fier” și deschiderea granițelor către Uniunea Sovietică Răspândirea în masă și predicarea Evangheliei.

Începerea proiectelor de ajutor umanitar

Începutul școlii biblice la distanță

Dezvoltarea infrastructurii și a proiectelor

Centrele regionale de misiune pentru Misiunea Biblică sunt stabilite în: Rusia (Moscova, Omsk), Belarus (Minsk), Ucraina (Kiev), Moldova (Chișinău), Asia Centrală (Almaty).

Începerea și dezvoltarea proiectelor în domenii de evanghelizare - Instruire - Diakonie

Extinderea viziunii și a strategiei

Aliniem proiectele cu viziunea de a câștiga oameni pentru Hristos cu scopul de a planta biserici. Servim strategic cu, pentru și prin comunități.

Dumnezeu ne conduce către noi domenii de misiune către popoare neatinse: popoare Pamir în Tadjikistan, Cecenia, Dagestan, Abhazia, tătarii din Crimeea Misiunea de ucenicie:

Vrem să ajutăm congregațiile locale să pregătească tinerii pentru slujire în generațiile viitoare prin ucenicie strategică.

Credem în:

Credem întoate Sfintele Scripturi ca Cuvântul lui Dumnezeu dat de Dumnezeu, complet, suficient și cu cea mai înaltă, ultimă autoritate.

Credem însingurul Dumnezeu adevărat, etern, existent în trei persoane (Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt).

Credem înIisus Hristos, Dumnezeul etern, care a devenit un om adevărat prin nașterea din fecioară, care a dus o viață fără păcat pe acest pământ, care și-a dat viața pe cruce pe Golgota ca un sacrificiu viu și plăcut lui Dumnezeu, care în a treia zi s-a născut din morții înviați, care s-au înălțat fizic la cer și acum stă la dreapta lui Dumnezeu ca marele nostru Preot.

Credem în Duhul Sfânt, care condamnă oamenii de păcat, aduce în ei adevărata credință și pocăință și îi face copii ai lui Dumnezeu, care îi botează în trupul lui Isus, îi pecetluiește, îi locuiește, îi sfințește și îi cheamă la servicii și trimite.

Credem căDumnezeu l-a creat pe om după chipul său, că omul a păcătuit de bunăvoie și conștient împotriva lui Dumnezeu și prin aceasta a adus moartea fizică și spirituală asupra sa și a descendenților săi.

Credem căomul este neprihănit înaintea lui Dumnezeu nu prin faptele legii, ci numai prin credința în Isus Hristos, care a murit pe crucea de pe Golgota în numele nostru, credincioșii prin Cuvântul lui Dumnezeu și Duhul Sfânt din mai presus de o viață nouă, astfel încât toți cei cu adevărat născuți din nou să poată fi botezați în trupul lui Hristos de Duhul Sfânt.

Credem căbiserica biblică locală este organizația credincioșilor locali care se reunesc pentru părtășie, predicând Cuvântul lui Dumnezeu, rugăciune, întărire reciprocă și ajutându-se reciproc.

Credem căbotezul în apă este un act simbolic care descrie răscumpărarea credinței într-un mod pictural și este o mărturisire a persoanei care este botezată. Are loc prin scufundarea persoanei care urmează să fie botezată o dată în apă.

Credem căCina Domnului (spargerea pâinii) este un act simbolic care reprezintă lucrarea mântuitoare a lui Iisus Hristos și este dat pentru pomenire, mulțumire, vestire și speranță.

Credem cătoți creștinii cu adevărat născuți din nou vor fi rapiți și puși în fața scaunului de judecată al lui Isus Hristos, unde fiecare va fi primit în funcție de viața sa fizică, bună sau rea.

CE FACE DUMNEZEU

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Înscrieți-vă la buletinul informativ Misiunii Biblice!

Cu buletinul nostru informativ sunteți mereu la curent! Trimitem periodic informații curente și cereri de rugăciune. Pur și simplu înregistrați-vă aici și primiți actualizări despre modul în care Dumnezeu lucrează și răspunde la rugăciuni.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.