TERMENI SI CONDITII

1. Termeni

Accesând site-ul web la https://biblemission.md sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții, toate legile și reglementările aplicabile și sunteți de acord că sunteți responsabil pentru respectarea oricăror legi locale aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vi se interzice utilizarea sau accesarea acestui site. Materialele conținute în acest site web sunt protejate de legea aplicabilă privind drepturile de autor și mărcile comerciale.

2. Declinarea responsabilității

  1. Materialele de pe site-ul Fundației ”Misiunea Biblică Internațională” sunt furnizate „ca atare”. Misiunea Biblică Internațională nu oferă garanții, exprimate sau implicite, și prin aceasta dezminte și neagă toate celelalte garanții, inclusiv, fără limitare, garanții implicite sau condiții de comercializare, adecvare pentru un anumit scop sau nerespectarea proprietății intelectuale sau alte încălcări ale drepturilor.
  2. În plus, Fundația ”Misiunea Biblică Internațională” nu garantează și nu face nicio declarație cu privire la acuratețea, rezultatele probabile sau fiabilitatea utilizării materialelor de pe site-ul său web sau în legătură cu alte materiale sau cu orice site-uri legate de acest site.

3. Limitări

În niciun caz, Fundația ”Misiunea Biblică Internațională” sau furnizorii săi nu vor fi răspunzători pentru niciun fel de daune (inclusiv, fără limitare, daune pentru pierderea de date sau profit, sau din cauza întreruperii afacerii) rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe site-ul web, chiar dacă Fundația ”Misiunea Biblică Internațională” sau un reprezentant autorizat ”Misiunea Biblică Internațională” a fost notificat oral sau în scris cu privire la posibilitatea unei astfel de daune. Deoarece unele jurisdicții nu permit limitări ale garanțiilor implicite sau limitări ale răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, aceste limitări pot să nu se aplice pentru dvs.

4. Precizia materialelor

Materialele care apar pe site-ul Fundația ”Misiunea Biblică Internațională” pot include erori tehnice, tipografice sau fotografice. Fundația ”Misiunea Biblică Internațională” nu garantează că niciunul dintre materialele de pe site-ul său web este corect, complet sau actual. Fundația ”Misiunea Biblică Internațională” poate aduce modificări materialelor conținute pe site-ul său web în orice moment, fără notificare prealabilă. Cu toate acestea, Fundația ”Misiunea Biblică Internațională” nu își asumă angajamentul de a actualiza materialele.

5. Link-uri

Fundația ”Misiunea Biblică Internațională” nu a revizuit toate site-urile conectate la site-ul său și nu este responsabilă pentru conținutul unui astfel de site conectat. Includerea oricărui link nu implică aprobarea site-ului de către Fundația ”Misiunea Biblică Internațională”. Utilizarea oricărui astfel de site conectat este pe propriul risc.

6. Modificări

Fundația ”Misiunea Biblică Internațională” poate revizui acești termeni și condiții pentru site-ul său în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să fiți legat de versiunea actuală de atunci a acestor termeni și condiții.

7. Legea aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile din Republica Moldova și vă supuneți irevocabil jurisdicției exclusive a instanțelor din acel stat sau locație.

Înscrieți-vă la buletinul informativ Misiunii Biblice!

Cu buletinul nostru informativ sunteți mereu la curent! Trimitem periodic informații curente și cereri de rugăciune. Pur și simplu înregistrați-vă aici și primiți actualizări despre modul în care Dumnezeu lucrează și răspunde la rugăciuni.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.