POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi. Politica Misiunii Biblice din Moldova este de a vă respecta confidențialitatea cu privire la orice informații pe care le putem colecta de la dvs. pe site-ul nostru, https://biblemission.md/ și alte site-uri pe care le deținem și le operăm.

Solicităm informații personale numai atunci când avem cu adevărat nevoie de ele pentru a vă oferi un serviciu. Îl colectăm prin mijloace corecte și legale, cu cunoștințele și consimțământul dvs. De asemenea, vă anunțăm de ce îl colectăm și cum va fi utilizat.

Păstrăm informațiile colectate numai atât timp cât este necesar pentru a vă oferi serviciul solicitat. Ce date stocăm, le vom proteja în cadrul unor mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a preveni pierderea și furtul, precum și accesul, divulgarea, copierea, utilizarea sau modificarea neautorizată.

Nu împărtășim niciun fel de informații de identificare personală în mod public sau cu terți, cu excepția cazurilor în care legea impune acest lucru.

Site-ul nostru web poate face legătura cu site-uri externe care nu sunt operate de noi. Vă rugăm să rețineți că nu avem control asupra conținutului și practicilor acestor site-uri și nu putem accepta răspunderea sau răspunderea pentru politicile lor de confidențialitate.

Sunteți liber să refuzați solicitarea noastră de informații cu caracter personal, înțelegând că este posibil să nu vă putem furniza unele dintre serviciile dorite.

Utilizarea continuă a site-ului nostru web va fi considerată ca acceptare a practicilor noastre legate de confidențialitate și informații personale. Dacă aveți întrebări despre modul în care gestionăm datele utilizatorului și informațiile personale, nu ezitați să ne contactați.

Această politică este în vigoare începând cu 22 ianuarie 2021.

Înscrieți-vă la buletinul informativ Misiunii Biblice!

Cu buletinul nostru informativ sunteți mereu la curent! Trimitem periodic informații curente și cereri de rugăciune. Pur și simplu înregistrați-vă aici și primiți actualizări despre modul în care Dumnezeu lucrează și răspunde la rugăciuni.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.