Strategia noastră

Noi slujim împreună cu bisericile, pentru ele și prin ele. Pentru noi este important ca bisericile noastre partenere să fie evangheliste, să predice doctrina biblică și să fie pacificatoare în localitatea sa și în afara ei.
Vedem sarcina noastră în instruirea credincioșilor din bisericile locale și echiparea lor pentru slujire, astfel încât să poată ajunge la oamenii din jurul lor cu mesajul lui Isus Hristos și să planteze noi biserici.

EVANGHELIZARE

Scopul este de a dota creștinii și bisericile din câmpul misiunii pentru serviciul lor, astfel încât să poată ajunge la oameni cu Evanghelia.

UCENICIE

Scopul este de a instrui oamenii în ucenicie și de a-i echipa pentru serviciul în comunitate.

BINEFACERE

Scopul este de a dota bisericile pe câmpul misiunii, astfel încât să poată ajuta oamenii care au nevoie și să devină martori ai iubirii lui Dumnezeu.

Peste 850 de copii sunt îngrijiți de sponsori.

44 de văduve au fost ajutate în 2020.

1500 de copii au participat în tabere de vară.

Au fost distribuite peste 1500 de Biblii pentru copii.

13 Centre de zi sunt sprijinite lunar.

Cum puteți ajuta:

Munca noastră continuă datorită voluntarilor. Puteți participa și Dvs.:

  • sponsorizând un copil  
  • trimitându-ne întrebări și sugestii folosind formularul de contact
  • participând ca voluntar în slujire
  • contribuind financiar
  • sprijinindu-ne în rugăciune

CE FACE DUMNEZEU

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Înscrieți-vă la buletinul informativ Misiunii Biblice!

Cu buletinul nostru informativ sunteți mereu la curent! Trimitem periodic informații curente și cereri de rugăciune. Pur și simplu înregistrați-vă aici și primiți actualizări despre modul în care Dumnezeu lucrează și răspunde la rugăciuni.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.